Over Ons

Transportbedrijf C. Timmer is opgericht in 1986. Onze transportvloot bestaat uit 39 vrachtauto’s, kieptrailers, blaaskippers, tanktrailers, een LZV, een silowagen, walking-floors en een zuig/blaaswagen. Met onze blaaskippers zijn wij in staat om kant en klaar voer te blazen in silo’s bij boeren en desgewenst stukgoed terug te laden. Met onze zuig/blaaswagen kunnen wij silo’s leegzuigen en de producten weer in andere silo’s blazen.

Voor het transport over water hebben we onze eigen binnenvaartschepen.

over-ons-banner

Wij hebben ons gespecialiseerd in het vervoer over water en weg en in overslag. Voor de verwerking van veevoer en levensmiddelen transporteren we vooral grondstoffen los gestort. Via tanktransport vervoeren we vooral melasse, broodmelange en vinasse . Onze deskundigheid op het gebied van transport blijkt uit de certificaten GMP FSA 2020 transport over de weg, GMP FSA 2020 transport binnenvaart en GMP FSA 2020 bevrachting binnenvaart.

Onze geleverde diensten zijn GMP+ en FSA geborgd.

CTimmer001  CTimmer004

C. Timmer verzorgt de op- en overslag op diverse locaties.

Daarnaast kunt u in Waardenburg terecht bij ons onbemande, 24-uurs SMD tankstation. U kunt daar zowel met uw vrachtauto als personenauto tanken.

Sinds oktober 2011 hoort bij de C. Timmer groep ook een hypermoderne, overdekte en onbemande wasstraat voor zowel personenauto’s als busjes. Ook hoge busjes worden bij ons glimmend schoon, want de hoogte van onze wasstraat is aangepast aan de hogere bussen. Bij ons kunt u zelfs uw auto droog laten poetsen. De betaling doet u eenvoudig bij de betaalautomaat. Dat heeft als voordeel dat onze wasstraat van zeven uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds is geopend. Vraagt u naar de voordelen van de vaste klantenkaart, want zo’n kaart is ook voor u lucratief! Voor meer informatie zie: www.autowaswaardenburg.nl

lzv hans1 fotohans4